3.000 πολίτες διαδήλωσαν υπέρ του Βωμού των 12 Θεών


Mοιραστείτε το:


Kυριακή, 13 Μαρτίου 2011

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά περίπου 3.000 Έλληνες πολίτες συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί στην Αρχαία Αγορά της Αθήνας για να διαδηλώσουν και να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην απόφαση της διοίκησης του ΗΣΑΠ, να θάψει το βωμό των 12 θεών της αρχαίας Δημοκρατίας.

Το μνημείο είναι εξόχως σημαντικό όχι μόνο ως Ιερό των προγόνων μας, αλλά γιατί θεωρούνταν το κέντρο της Αρχαίας Πόλης, σημείο αναφοράς των αρχών και αξιών του Ελληνικού Πολιτισμού και της Δημοκρατίας. Μπορεί οι ανεγκέφαλοι, ανιστόρητοι και αγράμματοι γιάπηδες της διοίκησης του ΗΣΑΠ να μην κατέχουν από ιστορία, αλλά σήμερα πήραν το πρώτο μήνυμα ότι υπάρχουν πολλοί αποφασισμένοι Έλληνες πολίτες να αναχαιτίσουν τους νέους βανδάλους και καταστροφείς.

Η κατοχική κυβέρνηση και τα τσιράκια της μπορεί να μην έχουν καμιά αναστολή να καταστρέφουν αρχαία μνημεία και βωμούς, εδώ υποθήκευσαν την Ακρόπολη, αλλά πρέπει να γνωρίζουν ότι κανένας Έλληνας δεν θα ανεχθεί άλλη βεβήλωση! Υπάρχουν κόκκινες γραμμές και οι ΗΛΙΘΙΟΙ του ΗΣΑΠ που πήραν την εν λόγω απόφαση καλό είναι να παραιτηθούν πάραυτα!

Ομιλία στη συγκέντρωση εξεφώνισε η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών, Μαρία Τζάνη.πηγή


Mοιραστείτε το:
1 σχόλιο:

  1. Τελικά παιδιά τι έγινε μ'αυτή την υπόθεση...?? Έλειπα εξωτερικό και δεν κατάφερα να μάθω...όποιος ξέρει κάτι..ας απαντήσει με κάποιο σχόλιο...

    Ευχαριστώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν απο τα όρια της ευπρέπειας. Σχόλια
τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται. Ευχαριστούμε.
Πατήστε εδώ για μετατροπή απο Greeklish σε Ελληνικά

 
Copyright © 2010-2013. Ελληνικό Αρχείο - All Rights Reserved | Designed by Graphopoly Designs